Sisse Siegumfeldt

Beskrivelse

Sisse Siegumfeldt, født 1970, har siden 2004 undervist med stor grundighed, varme og humor i en uhøjtidelig stil, der bringer yogaen ned i øjenhøjde. Hun har flere yogalærer-uddannelser bag sig og har studeret både herhjemme og i Indien, Bali, USA, England, Spanien og Thailand. Sisse har i en årrække undervist hold, firmaer og private – børn såvel som voksne – i Danmark, hvor hun er indehaver af yogastudiet Blå himmel yoga, samt afholdt retreats både i Sverige og Grækenland.

Sisse Siegumfeldt er forfatter til flere bøger, bl.a. YOGA – ET KVARTER OM DAGEN FOR EN GLAD KROP OG ET STÆRKT SIND.

Læs mere

Seneste udgivelse

Yoga for børn

Yoga for børn er den direkte vej til mere selvværd, styrke og indre ro, og man behøver ikke være god til yoga for at komme i gang. Som forælder, pædagog eller skolelærer skal du bare have bogen ved hånden og finde dit indre legebarn frem, så bliver du guidet hele vejen

Børne-yogalærer Sisse Siegumfeldt har sammensat 8 programmer med øvelser, mindfulness og afspænding for børn i alderesn 3-9 år. De mange fotos, klare instruktioner og spændende historier gør børneyoga nemt at arbejde med og holder børnenes interesse fanget hele vejen igennem forløbet.

SISSE SIEGUMFELDT (født 1970) er yogalærer for børn og voksne og indehaver af yogastudiet Blå himmel Yoga i København. Hun har beskæftiget sig med børneyoga siden 2005 – formentlig som den første herhjemme – og har undervist tusindvis af børn i yoga og mindfulness og uddannet mange hundrede skolelærere og pædagoger i børneyoga.

Bøger af Sisse Siegumfeldt