Simone Wright

Beskrivelse

Simone Wright er en autoritet inden for udvikling af intuitive evner. Hun assisterer i politiefterforskninger, i forbindelse med forsvundne børn og i arbejdet med erhvervslivets business strategier, og har et klientel der omfatter både offentlige såvel som private virksomheder, politi såvel som Hollywood entertainere.

Simone Wright er er også en eftertragtet foredragsholder, samt forfatter af artikler for The Huffington Post og bøger såsom INTUITION – DIN FØRSTE INTELLIGENS.

Læs mere

Seneste udgivelse

Intuition - din første intelligens

Simone Wright kalder intuition for “den første intelligens”, fordi den udvikles længe før vi udstyres med en hjerne. Hun placerer intuitionen i pinealkirtlen, i hjernen, i tarmene og i hjertet. Bogen begynder som en kriminalroman, hvor hun bruger sine evner til at hjælpe med opklaringen af et tredobbelt mord og forklarer om sit arbejde med at lære politifolk at bruge de samme evner. Her giver hun sine metoder videre, så vi kan lære at bruge intuitionen til at skære igennem svære overvejelser og anvende vores dybere visdom.

Bøger af Simone Wright