Shakti Gawain

Beskrivelse

Bestsellerforfatteren Shakti Gawain er en af pionererne inden for personlig vækst. Hun startede i 1977 forlaget New World Library sammen med Marc Allen, og brød igennem internationalt i 1986 med udgivelsen af sin egen bog VISUALISERING. Shakti har sidenhen haft yderligere succes med værker der har fokus på intuition, kreativ visualisering, meditation og andre former for selvudvikling. Der er blevet solgt over ti millioner eksemplarer af hendes bøger og de er blevet oversat til mere end 30 sprog.

Shakti Gawains første bog i 15 år, den længe ventede PARFORHOLDETS HÅNDBOG, videregiver hendes livslange erfaringer som forfatter, foredragsholder og workshopleder.

Læs mere

Seneste udgivelse

Parforholdets håndbog

Shakti Gawain, som er en af pionererne inden for personlig udvikling, præsenterer her sit livsværk om parforhold. Hun har gennem en længere årrække testet og forfinet indsigterne og øvelserne i denne bog, som hun har skrevet sammen med sin mangeårige samarbejdspartner Gina Vucci.

De forhold, vi har til vores partnere, familie, kolleger og børn, er spejle, der fortæller os om de forskellige sider af os selv. Gennem Voice Dialogue-metoden får vi mulighed for at opleve de stærke overbevisninger, som knytter sig til vores forskellige roller - både dem, vi vil kendes ved og dem, vi fornægter.

Rollerne kan være de primære selver - de sider af os selv, der sikrer os stabilitet, succes og tryghed, men vi indeholder også fortrængte selver, der lever i skyggen og hæmmer os.

I Parforholdets håndbog får man strategier til at bryde med hæmmende og begrænsende roller, og se sig selv i et nyt lys.  Shakti Gawain inspirerer læseren til at se forholdet til andre som en mulighed for øget bevidsthed, healing og vækst.

 

Bøger af Shakti Gawain