Mona Lisa Schulz

Beskrivelse

Mona Lisa Schulz er amerikaner, læge, ph.d. i neurovidenskab, og medicinsk intuitiv. Hun er et af de sjældne mennesker, der kan bygge bro mellem videnskab, medicin og spiritualitet. Mona Lisa Schulz arbejder som neuropsykiater og er desuden tilknyttet det medicinske fakultet på University of Vermont som professor i psykiatri.

Mona Lisa Schulz har udgivet en række bøger om sundhed og intuition, bl.a. ALT ER GODT!, skrevet i fællesskab med Louise L Hay.

Læs mere

Seneste udgivelse

Alt er godt

Alt er godt kombinerer den kendte selvhjælpsforfatter Louise Hays effektive bekræftelser og dybe indsigt i forbindelsen mellem følelser og sundhed/sygdom med Mona Lisa Schulzs viden og erfaring som læge og medicinsk intuitiv.

Resultatet er en helt unik håndbog og brugbar guide til healing for alle, der er åbne for at arbejde med, hvad der ligger bag fysiske problemer, ubalancer og sygdomme. I bogen præsenteres for første gang de nyeste videnskabelige beviser for, hvorfor bekræftelser er så effektive, og hvordan vores følelser er tæt forbundet med vores sind og krop.

Alt er godt kombinerer østlig og vestlig medicin og er fyldt med konkrete anvisninger til at bruge bekræftelser og kroppens egen iboende visdom. Den indeholder desuden tests, man kan udføre på sig selv, en lang række interessante cases og en udvidet og opdateret version af Louise Hays oversigt over, hvilke følelser og bekræftelser, der er forbundet til hvilke sygdomme.

Bogen kan både læses fra ende til anden eller bruges som opslagsværk, hvad enten man står over for en sygdom, arbejder med patienter eller simpelthen forsøger at leve så godt og sundt et liv som muligt.

Bøger af Mona Lisa Schulz