Michael Dobbs

Beskrivelse

Michael Dobbs har slået sit navn fast som en af Englands førende thrillerforfattere. Han var egentlig i gang med en politisk karriere og hvade i mere end to årtier befundet sig midt på den politiske slagmark, da han begyndte at skrive. Han stod ved Margaret Thatchers side, da hun tog sine første skridt i Downing Street, og var en af John Majors nøglerådgivere.

"John Major mente, at House of Cards har gjort for hans arbejde, hvad Dracula har gjort for babysitting. Jeg tog det som et kompliment." - Michael Dobbs

Læs mere

Seneste udgivelse

House of Cards

Francis Urquharts begivenhedsrige karriere som premierminister ender spektakulært i dette tredje og sidste bind i serien HOUSE OF CARDS.

Vi møder Urquhart igen, efter at han i mange år har siddet på magtens tinde i England, og nu snart vil være den længst siddende premierminister i det tyvende århundrede. Men meningsmålinger tyder på, at offentligheden endelig er ved at være trætte af ham, og kampen for at tvinge ham fra magten vinder land. Men Urquhart giver ikke op uden modstand. Hvis offentligheden kræver blod, så er det præcis, hvad de skal få – men ikke Urquharts eget.
 

Bøger af Michael Dobbs

Tilføj til ønskeliste

House of Cards

Michael Dobbs

Tilføj til ønskeliste

House of Cards

Michael Dobbs

Tilføj til ønskeliste

House of Cards

Michael Dobbs