Mette Borre

Beskrivelse

Mette Borre er klinisk diætist på Aarhus Universitetshospitals afdeling for sygdomme i mavetarm-kanalen. Hun er forfatter og medforfatter til en række lærebøger og til tre bøger om den særlige tarmdiæt Low FodMap Diet. Mette Borre underviser patienter og fagfolk og optræder også ofte på tv og i blade med gode råd til et udfordret mavetarmsystem.

Mette Borre udgav i fællesskab med Anne Ravn bogen RIGTIG GOD FORDØJELSE! i 2016. Bogen er en kærlig guide til at få et liv med en mave, der fungerer og bliver en sund medspiller. Forfatterne baner vej gennem junglen af forvirrende kostråd og fortæller på en let forståelig måde, hvordan man skal spise og leve, så man får et større velbefindende og et sundere liv.

Læs mere

Seneste udgivelse

Rigtig god fordøjelse

 I Rigtig god fordøjelse er videnskab om immunforsvar, fuldkorn, fibre, tarme og fordøjelse omsat til lettilgængelige hverdagsråd, som med et glimt i øjetgiver konktrete bud på, hvordan du får mere fuldkorn og grønne menuer på spisebordet uden afsavn og forbudte ingredienser. Afkastet er en god fordøjelse, et sundere liv og en bedre livskvalitet.

Bogen giver dig 40 opskrifter på fiberrige, farverige og smagfulde retter, der er lige til at integrere i en travl hverdag.

Bøger af Mette Borre