Matt Haig

Beskrivelse

Matt Haig (1975) er engelsk bestsellerforfatter til en række romaner og børnebøger. På dansk er tidligere udkommet romanen Blodig arv (2010). I 1999, som 24-årig, blev han ramt af svær depression og angst, som tog ham årevis at bearbejde. Siden har han lært sig selv at leve med angstanfald og mørke sider som et grundvilkår i sit liv.

Gode grunde til at vælge livet har ligget nr. 1 på Sunday Times’ bestsellerliste og var på top 10 i knapt et år. Bogen er solgt til 29 lande verden over.

Foto: Kan Lailey, 2017

Læs mere

Seneste udgivelse

Gode grunde til at vælge livet

”Et af depressionens mest grundlæggende symptomer er, at alt er håbløst.”

Men sådan behøver det ikke blive ved med at være. I Gode grunde til at vælge livet, beskriver Matt Haig ærligt og rørende et liv med depression og angst indefra. Om at være så langt nede, at man er parat til at vælge livet fra. Om derfra at lære sig selv at sætte endnu større pris på det smukke og gode i livet. Om det skrøbelige og nødvendige i at måtte leve med sygdommen på gode og dårlige dage resten af livet. Om at hjælpe sine nærmeste med at hjælpe en. Om der, hvor det gør allermest ondt, og der hvor livet giver allermest mening.

Med stor indsigt og klart udsyn – og også en del humor – deler Matt Haig sin personlige historie med alle, der er i berøring med angst eller depression.

Nr. 1 på Sunday Times’ bestsellerliste

En af de mindst forudindtagede, mest klarsynede og praktiske bøger om depression, trods sygdommens svimlende ensomhed

Bøger af Matt Haig