Mads Holmbom

Beskrivelse

Mads Ellermann Holmbom (f. 1992) har en B.Sc. i International Business fra Copenhagen Business School (CBS).

Han afsluttede uddannelsen med det højeste gennemsnit på sin årgang efter at være blevet optaget igennem kvote 2. Han er nu ved at fuldføre en kandidatuddannelse i finansiering på London School of Economics and Political Science (LSE).

Han har med succes hjulpet en lang række studerende med at skrive jobansøgninger og ansøgninger om optagelse på uddannelsesprogrammer i Danmark og udlandet, herunder ikke mindst gennem kvote 2. Desuden har han siddet med ved mange jobsamtaler, hvor han har deltaget i udvælgelsen af topstuderende til studiejobs.

Læs mere

Seneste udgivelse

kvote 2

Karakterkravene på de videregående uddannelser bliver højere og højere. Det kan derfor virke helt umuligt at få adgang til sin drømmeuddannelse, hvis man ikke lige scorede topkarakterer i alt fra idræt til religion.

Denne bog er en guide til dig, der vil søge optagelse på din drømmeuddannelse igennem kvote 2 - og dermed skal vurderes på helt andre parametre end dine gymnasiekarakterer.

Bogen er fortalt i øjenhøjde af en studerende, der har stået i samme situation og derfor kender de frustrationer, der følger med, når man prøver at regne ud, hvordan man kommer gennem nåleøjet. Forfatteren har suppleret sine egne erfaringer med eksempler på andre succesfulde kvote 2-ansøgere og deres vej ind på drømmestudiet.

Bogen giver konkrete tips på en række områder, herunder:

  • valg af uddannelsesprioriteter
  • hvordan du samler relevante erfaringer
  • hvordan du skriver en motiveret ansøgning, der skiller sig ud fra mængden
  • hvordan du udformer et stærkt CV
  • hvordan du kan forberede dig på optagelsessamtaler og tests

Bogens forfatter har sit emne helt inde på livet. For kort tid siden var han selv kvote 2-ansøger og søgte ind på et studium, han ved første øjekast ikke var en oplagt kandidat til. Men han knækkede koden, kom ind på drømmeuddannelsen og endte med at gennemføre sin bachelor med det højeste karaktergennemsnit på sin årgang.
 

Bøger af Mads Holmbom

Tilføj til ønskeliste

kvote 2

Mads Holmbom