Lone Barslund

Beskrivelse

Uddannet bygningsarkitekt i 1991 fra Kunstakademiets Arkitektskole i København, der har været en god læremester i funktionalismen, hvor `form følger funktion´ er et mantra. Lone Barslund lægger derfor i sit arbejde stor vægt på det praktiske og funktionelle. Var ansat på en lille tegnestue i 1,5 år, inden hun blev selvstændig. Lone Barslund har tegnet to enfamiliehuse fra bunden og adskillige ombygninger, herunder køkkener, badeværelser og mange indretninger, der blandt andet har betydet, at familier ikke har behøvet at flytte, men har kunnet blive boende trods skiftende behov.

Ud over familieboligerne, der står Lone Barslunds hjerte nært, indretter hun mange klinikker for fysioterapeuter og læger. På det felt er der - ifølge Lone Barslund - et stort behov for en ændret holdning til lokaleindretninger, der gerne skal få patienterne til at føle sig mindre fremmedgjorte og nervøse. Derudover udarbejder Lone Barslund en del haveplaner, og siden begyndelsen af 90´erne har hun været Bo Bedres brevkasseskribent og nu også blogger på Bo Bedres hjemmeside.

Læs mere

Seneste udgivelse

KOM INDENFOR

'Kom indenfor' er på én gang en smuk og seriøs bog om indretning. Bogen udmærker sig ved, at forfatterne er to erfarne indretningsarkitekter med en professionel tilgang til stoffet. Her handler det ikke om at udskifte pyntepuder og vise nyt nips til hylden, men derimod om konkrete indretningsopgaver og realistiske løsningsmuligheder rum for rum: Belysning, billedophængning, spiseplads til hverdag og fest, fleksibel rumopdeling, den lille entré osv. Forfatterne Jens og Lone Barslund er kendt fra Bo Bedre, hvor de i mere end 20 år har skrevet om indretning. Læs bogen - og få mere ud af din bolig.


 

Bøger af Lone Barslund

Tilføj til ønskeliste

KOM INDENFOR

Lone Barslund, Jens Barslund