Jonas Hassen Khemiri

Beskrivelse

Jonas Hassen Khemiri, født 1978, har udgivet både romaner, essayistik og dramatik.

Vinder af Sveriges store litteraturpris Augustprisen i 2015. ALT DET JEG IKKE HUSKER fra 2016 er en roman om kærlighed og venskab, et overraskende trekantsdrama og en beretning fra et klassedelt Sverige under forandring. På dansk er tidligere udkommet romanerne ET ØJE RØDT fra 2004 og MONTECORE fra 2007.

Læs mere

Seneste udgivelse

Farklausulen

En far vender tilbage til Sverige for at hilse på familien, som han ikke har set i lang tid. Datteren er gravid med den forkerte mand, hans neurotiske søn er selv blevet far, og nu ønsker han, at faren, som er blevet farfar, skal tage vare på sig selv. Den allerede indgåede farklausul skal genforhandles. Men er det muligt? Ikke uden krig.

Farklausulen er en rørende og personlig roman om familiehemmeligheder, blodets bånd og generationskløfter, om kærlighed og svigt, og den krævende øvelse det er at være en familie, trods alt.

”Stor genkendelighed og stor humor. Jeg grinte meget og med hele kroppen.”
Aftonbladet, Sverige

Farklausulen er en underholdende, tankevækkende og sproglig brillant roman fra Jonas Hassen Khemiri – en af Skandinaviens mest potente samtidsforfattere.”
– VG, Norge

”Med Farklausulen har Jonas Hassan Khemiri overgået sig selv … Klog og enkel, og med en storhed i gemt i detaljerne, i handlingsmønstrene som blotlægges, er Farklausulen Khemiris bedste roman – og desuden et af litteraturårets største højdepunkter.”
– Expressen, Sverige

Bøger af Jonas Hassen Khemiri

Tilføj til ønskeliste

Farklausulen

Jonas Hassen Khemiri

Tilføj til ønskeliste

Montecore

Jonas Hassen Khemiri

Tilføj til ønskeliste

Et øje rødt

Jonas Hassen Khemiri