Joe Abercrombie

Beskrivelse

Joe Abercrombie, britisk fantasyforfatter født i 1974. Hans debut var i 2006 med STÅLETS VILJE, der også er første bind i DEN FØRSTE LOV-trilogien. STÅLETS VILJE udkom i Danmark i oktober 2014. Det andet bind i trilogien, FØR DE BLIVER HÆNGT, blev udgivet på dansk i april 2016. Sidste og afsluttende bind, LAST ARGUMENT OF KINGS, følger i dansk udgave i 2017.

Hans bøger er oversat til 26 forskellige sprog og er bestsellere både i England og USA. Han har efterfølgende skrevet tre selvstændige romaner, som foregår i samme univers som trilogien og med flere af bipersonerne herfra i større roller: BEST SERVED COLD fra 2009, THE HEROES fra 2011, RED COUNTRY fra 2012 og senest HALF A KING fra 2014.

Fotograf: Lou Abercrombie, 2014

Læs mere

Seneste udgivelse

Det splintrede hav 3 - Den halve krig

DEN HALVE KRIG er tredje bind i fantasyserien Det Splintrede Hav

Det er kun den halve krig, der udkæmpes med sværd.

Prinsesse Skara har mistet alle dem, hun i sit korte liv har elsket. Nu er der kun ord tilbage, men de rette ord kan være mere dødbringende end selv det skarpeste sværd.

Hvis Skara skal genvinde sin fødselsret, må hun trodse sin frygt og bruge sin kløgt. For den udspekulerede Fader Yarvi - kongesønnen, der blev frarøvet sin titel og gjort til slave, men som nu er Jernkongens rådgiver - har sin helt egen dagsorden.

Sammen står de over for det største slag, verden har set siden elvernes krig mod Gud. I slaget er der krigere som Torn Bathu og Raith, der er født til kamp, og de andre som Brand og Koll, der hellere vil stå i lyset. Men når Moder Krig breder sine jernvinger ud, kan hele Det Splintrede Hav blive opslugt af mørket.