Jakob Damgaard Lund

Beskrivelse

Jakob D. Lund, født 1980, er uddannet cand.mag. i Dansk og Medievidenskab og arbejder som journalist, forfatter og kommunikationskonsulent i egen virksomhed.

Jakob D. Lund var i 2011 medforfatter til biografien og bestselleren SOLISTEN om Kim Larsen og udgav i 2013 en biografi om Buster Larsen. Som journalist skriver Jakob D. Lund bl.a. for Euroman og Børsen. Jakob D. Lund holder foredrag i hele landet.

Læs mere

Seneste udgivelse

Solisten

Ingen før, ingen siden: Kim Larsen er Danmarks ultimative solist og en af landets mest kendte nulevende kunstnere – beundret på tværs af generationer og sociale lag.   De fleste kender ham som selvsikker entertainer, munter gadedreng og provokerende gavflab, men bag denne facade gemmer der sig et yderst blufærdigt menneske, som hverken lukker venner, kolleger eller presse ind. Et menneske, der stædigt kæmper imod idoldyrkelsen og gør alt for at bevare sin personlige og kunstneriske frihed intakt.   Solisten fortæller den fulde historie om Kim Larsen – om både op- og nedturene. Ud fra omfattende research og interviews med mere end 40 personer tæt på Kim Larsen tegner bogen et dybdeborende og rigt illustreret portræt af mennesket bag myten.

Bogen er skrevet af makkerparret Jakob D. Lund (f. 1980) og Peter Rewers (f. 1977). De er begge freelancejournalister og har tidligere portrætteret Kim Larsen i en stor cover-artikel i Euroman.

Denne udgave er forsynet med et nyt forord samt et eksklusivt udvalg af ikke tidligere publicerede billeder.

Bøger af Jakob Damgaard Lund