Ingrid Fetell Lee

Beskrivelse

Ingrid Fetell Lee er en amerikansk designer og forfatter, hvis arbejde fokuserer på den måde, design påvirker vores sundhed og lykke. Hun har mere end 12 års erfaring med design og branding og bliver flittigt brugt som ekspert.

Hendes TED-talk fra april 2018, der baserer sig på tankerne i denne bog, har p.t. knap to og en halv million visninger på YouTube.

Læs mere

Seneste udgivelse

Du kan glæde dig

Glæden er ikke svær at finde. Faktisk er den overalt.
Vi tror måske, at det ydre miljø, vi færdes i, har ringe eller slet ingen indflydelse på vores indre glæde. Men hvad nu hvis den energi, der kan findes i vores omgivelser, faktisk er vores mest effektive og let tilgængelige kilde til mere glæde?
I DU KAN GLÆDE DIG udforsker den amerikanske designer og forfatter Ingrid Fetell Lee, hvordan de dagligdags rum og objekter, vi interagerer med hver dag, har stærk og overraskende virkning på vores humør. Med baggrund i resultater fra forskning i psykologi og neurovidenskab undersøger Lee, hvordan og hvorfor ydre rammer kan fremme en bestemt type følelser, og giver helt konkrete anvisninger til, hvordan vi kan udnytte kraften i vores omgivelser til at leve bedre, sundere og med mere glæde.

 

Bøger af Ingrid Fetell Lee

Tilføj til ønskeliste

Du kan glæde dig

Ingrid Fetell Lee