Gina Vucci

Beskrivelse

Gina Vucci arbejder som rådgiver, coach og mentor for enkeltpersoner og i mindre virksomheder.

I mere end 15 år har Gina Vucci arbejdet sammen med Shakti Gawain indenfor personlig vækst samt bidraget til adskillige af hendes litterære udgivelser, så som PARFORHOLDETS HÅNDBOG, der udkom på dansk i 2015.

Læs mere

Seneste udgivelse

Parforholdets håndbog

Shakti Gawain, som er en af pionererne inden for personlig udvikling, præsenterer her sit livsværk om parforhold. Hun har gennem en længere årrække testet og forfinet indsigterne og øvelserne i denne bog, som hun har skrevet sammen med sin mangeårige samarbejdspartner Gina Vucci.

De forhold, vi har til vores partnere, familie, kolleger og børn, er spejle, der fortæller os om de forskellige sider af os selv. Gennem Voice Dialogue-metoden får vi mulighed for at opleve de stærke overbevisninger, som knytter sig til vores forskellige roller - både dem, vi vil kendes ved og dem, vi fornægter.

Rollerne kan være de primære selver - de sider af os selv, der sikrer os stabilitet, succes og tryghed, men vi indeholder også fortrængte selver, der lever i skyggen og hæmmer os.

I Parforholdets håndbog får man strategier til at bryde med hæmmende og begrænsende roller, og se sig selv i et nyt lys.  Shakti Gawain inspirerer læseren til at se forholdet til andre som en mulighed for øget bevidsthed, healing og vækst.

 

Bøger af Gina Vucci