Edith Agerbo

Beskrivelse

Dorte K. Rhode Nissen, er uddannet biolog med speciale i botanik. I sit firma, Nissen Consult, arbejder hun med innovation inden for det grønne område med stigende fokus på fødevarer.

Allerede før det blev moderne, har Dorte indsamlet mange spiselige planter og bær i naturen til te, kryddersnapse, mad m.v.. Hun er vild med at lave god mad, gerne med grønsager fra egen køkkenhave, svampe fra skoven og masser af vildt i sæsonen.

Sammen med Edith Agerbo debuterede Dorte Rhode Nissen i 2015 som forfatter med bogen SPIS VILDE PLANTER. Dorte Rhode Nissen står for de botaniske beskrivelser og Edith Agerbo har udviklet opskrifterne til de 52 udvalgte planter.

Læs mere

Seneste udgivelse

Danmarks natur - Spis vilde planter

De spiselige, vilde danske planter er autentiske, velsmagende og ofte sundere end deres dyrkede slægtninge. De vilde planter beriger vores mad og bringer Det Nordiske Køkken på verdenskortet.
Hver af de 52 arter, gennemgås med hensyn til: Udbredelse, hvornår de høstes, forvekslingsmuligheder, anvendelse og smag, ligesom der gives opskrifter på, hvordan de indgår
i de foreslåede retter. Bruger du vilde planter i dit køkken, bliver du glad hele tre gange. Når
du indsamler planterne, når du laver maden og sidst men ikke mindst, når du nyder et godt måltid. Velbekomme!

Bøger af Edith Agerbo