David Berceli

Beskrivelse

David Berceli, ph.d., er en international ekspert inden for stress, traumer og konflikthåndtering. Han har igennem de sidste mange år udviklet TRE®-organisationen og har endvidere udformet rehabiliteringsprogrammer for internationale virksomheder i hele verden. David Berceli har arbejdet i mange lande, hvor der har været naturkatastrofer, krig eller borgerkrig - og med mennesker fra mange forskellige professioner lige fra læger, psykologer, psykoterapeuter og fysioterapeuter til politifolk, brandmænd og militært personel.

Læs mere

Seneste udgivelse

Ryst dig fri

Tre-metoden består af syv simple øvelser som enhver kan lave. De aktiver kroppens evne til at ryste af sig selv. Alle pattedyr har denne evne, men mange mennesker skal genlære den. Ved at få kroppen til at ryste eller vibrere aflades spændinger i muskulaturen og dermed forløses stress og traumereaktioner og nervesystemet kan vende tilbage til dets naturlige balance.

Ryst dig fri henvender sig til alle der selv ønsker at gøre noget ved eventuel stress, spændinger og små og store traumer. Forældre, der ønsker at kunne være mere tålmodige, mennesker der har lidt overlast gennem ulykke eller vold, hjemvendte soldater, der lider af PTSD, sportsudøvere, almindelige mennesker, der bare ønsker mere ukuelighed og glæde.

Bøger af David Berceli

Tilføj til ønskeliste

Ryst dig fri

David Berceli