Anne W. Ravn

Beskrivelse

Anne W. Ravn er diætist med speciale i inflammatoriske sygdomme og arbejder til daglig på Aarhus Universitetshospital. Hun er forfatter til flere bøger om sund kost, hun er en munter foredragsholder, skriver klummer i Kristeligt Dagblad og har en ugentlig brevkasse i ugebladet ”Søndag”. Anne W. Ravn er også kendt fra tv-programmet “By på skrump”.

Anne Ravn udgav i fællesskab med Mette Borre bogen RIGTIG GOD FORDØJELSE! i 2016. Bogen er en kærlig guide til at få et liv med en mave, der fungerer og bliver en sund medspiller. Forfatterne baner vej gennem junglen af forvirrende kostråd og fortæller på en let forståelig måde, hvordan man skal spise og leve, så man får et større velbefindende og et sundere liv.

Læs mere

Seneste udgivelse

Rigtig god fordøjelse

 I Rigtig god fordøjelse er videnskab om immunforsvar, fuldkorn, fibre, tarme og fordøjelse omsat til lettilgængelige hverdagsråd, som med et glimt i øjetgiver konktrete bud på, hvordan du får mere fuldkorn og grønne menuer på spisebordet uden afsavn og forbudte ingredienser. Afkastet er en god fordøjelse, et sundere liv og en bedre livskvalitet.

Bogen giver dig 40 opskrifter på fiberrige, farverige og smagfulde retter, der er lige til at integrere i en travl hverdag.

Bøger af Anne W. Ravn