(UDSOLGT) En dag med Vitello!

Lørdag d. 4. maj kl. 10 - 12 / Klareboderne 3, 1115 København

Kom og brug en dag i selskab med Vitello! Der vil være Q&A, højtlæsning, tegneworkshop, goodiebags, Vitello-kagemand og meget mere!

 
Den sjove og opfindsomme dreng fra rækkehuset ved ringvejen er tilbage, og det fejrer vi ved at bruge en lørdag formiddag sammen med skaberne bag Vitello.
I den nyeste bog har Vitello fået en lillesøster og mødt sin overmand - og det bliver vi nødt til at høre meget mere om! 

Hvis ikke du vidste det, så er Vitello en original og prisbelønnet dansk serie for børn, som har solgt over 200.000 bøger, og i 2014 modtog Kim Fupz Aakeson og illustrator Niels Bo Bojsen endda Orlaprisen for Vitello-serien.

Du kan glæde dig til dette program for dagen: 
Kl. 10: Dørene åbnes
Kl. 10.15: Forfatter Kim Fupz Aakeson og illustrator Niels Bo Bojesen taler om Vitello-universet sammen med vært Anne Lind Andersen, hvor børn kan stille spørgsmål.
Kl. 10.30: Kim Fupz Aakeson læser højt af gamle og helt nye historier om Vitello, mens Niels Bo Bojesen live-tegner. 
Kl. 11.00: Signering og salg af bøger og merch.
Kl. 11.15: "Lær at tegne Vitello"-workshop med Niels Bo Bojesen. 
Kl. 12.00: Tak for i dag.

Der er gratis forplejning til børn og voksne, og én gratis goodiebag pr. barn. Du kan selvfølgelig også købe Vitello-bøger og merchandise til rabatpriser.

Arrangementet er for familier med børn fra 5 år og op.

Arrangementet afholdes som en række af familie- og børnearrangementer i weekenderne hen over foråret i Gyldendals smukke lokaler på hjørnet af Klareboderne og Pilestræde. Indgangen er på hjørnet af Klareboderne/Pilestræde, København K.

Billetprisen er pr. person.

Pris 50 kr.(+ gebyr)
Eventet er desværre udsolgt.