Passione!

Mennesker og mad i Italien

Hent forside

"At opdage køkkenet er at opdage indbyggernes sjæl," skriver den italienske forfatter Umberto Eco om sit hjemlands køkken. Det er sådan en opdagelsesrejse, Morten Beiter og fotografen Brian Karmark tilbagelægger i denne bog. Og i lige så høj grad det samvær, den gode mad er i stand til at skabe rammerne for. Ikke for ingenting betragtes ensomhed og dårlig mad i Italien som noget af det værste, der kan overgå et menneske, og omvendt findes der ikke meget større lykke end at spise sig mæt i gode venners lag.

I bogen er et udvalg af steder og temaer, som til sammen forsøger at tegne et portræt af Italien og italienerne set gennem spisekammerets nøglehul. Bogen er blevet til gennem otte rejser, foretaget i 2012 og 2013.

Bogen er rigt illustreret.

  • Antal sider304
  • ForfatterMorten Beiter
  • ISBN9788702262803
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato17.09.2018

VEJL. PRIS

49,00 kr.

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Morten Beiter

Morten Beiter, født 1964, er freelancejournalist med tilknytning til Weekendavisen og Danmarks Radio. Tidligere korrespondent for Berlingske Tidende med Italien og Sydøsteuropa som dækningsområde. Forfatter til bl.a. Vejen til Napoli, Goethe i Italien 1786-88 (med Henrik Wivel og Jakob Levinsen) Mand af ære og Viggos verden samt i 2014 Passione! Mennesker og mad i Italien.

privatfoto.

Bøger i samme genre