Mord på menuen

Læseprøve
Lytteprøve

MADGLÆDE OG MORDGÅDER FORENES I EN UIMODSTÅELIG HYGGEKRIMI AF TV-KOKKEN ROSEMARY SHRAGER

Den nyligt pensionerede tv-kok Prudence Bulstrode har længe set frem til en rolig pensionisttilværelse i det idylliske Cotswolds. Men drømmen splintres, da hendes tidligere tv-rival, Deirdre Shaw, bliver fundet død i et rabarberbed nær Farleigh Manor, hvor jagtsæsonen står for døren. Prudence har på fornemmelsen, at der er ugler i mosen og påtager sig derfor køkkentjansen på slottet, så hun i skjul af gryder og pander kan undersøge mysteriet.

Snart går det op for hende, at herregården gemmer på flere hemmeligheder – gamle såvel som nye. Et opsigtsvækkende mord i 1800-tallet blev aldrig opklaret, og nu vækker området endnu engang opsigt. For efterhånden som Prudence undersøger omstændighederne nærmere, går det op for hende, at Deirdre Shaws død umuligt kan være en ulykke ... Der er en morder løs på herregården!

Mord på menuen er et muntert og begavet mysterium, der med garanti vil stille appetitten hos læsere med hang til hyggekrimier, britiske mordgåder og – ikke mindst – bordets mange glæder.

Pressen skriver:

"Hyggekrimi"
– **** Jyllands-Posten

“Herligt og muntert mysterium med madglæde og mordgåder”
– Woman’s Weekly

”Madguruen Shrager har virkelig sans og talent for vid og bid”
– The Sun

"Storforbrugere af hyggekrimier vil elske den!"
– Lektørudtalelse

  • Antal sider320
  • Højde227 mm
  • Bredde150 mm
  • Dybde30 mm
  • Vægt647 g
  • FormatIndbundet
  • ISBN9788702356892
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato29.09.2022
  • OversætterBrian Christensen

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger i samme serie

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Rosemary Shrager

Rosemary Shrager er en populær, britisk tv-kok. Hun har været vært på en lang række madprogrammer igennem årene, bl.a. Cooking with the Stars på Netflix, og hun har også en online kogeskole, hvor hun deler ud af sine tips og tricks i køkkenet. Når hun ikke underviser eller udfolder sine kulinariske talenter, elsker hun at læse krimier. De to passioner, mad og krimier, er nu blevet til Mord på menuen og Døden i desserten, som er de første to bind i serien om den pensionerede chefkok Prudence Bulstrode, der opklarer mystiske mordsager.

Bøger i samme genre