Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer & postejer

Ny bog om et skønt, grønt køkken bugnende af bønner, linser, kornprodukter, kerner, frø og alverdens andre lækre sager. De animalske farsretter, som har stået på de danske borde gennem generationer, bliver nu slået af banen. Kirsten Skaarup har skabt delikate plantebaserede alternativer, der desuden kommer både kroppen og jordens klima til gode.

Bogen er fuld af praktiske anvisninger og rummer alt om, hvordan man håndterer de enkelte fødevarer, om deres næringsindhold, om æggeerstatninger osv. Der er over 40 opskrifter på delle- og bøfretter og på traditionelle retter som forloren hare og boller i karry og over 25 opskrifter på postejer og pateer, på pålæg, sovse og salater.

Opskrifterne kan naturligvis også bruges til den plantefars, som fås i supermarkedernes kølediske.

 

  • Antal sider256
  • Højde247 mm
  • Bredde180 mm
  • Dybde24 mm
  • Vægt824 g
  • FormatIndbundet
  • ISBN9788763860376
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato14-02-2019
PRIS249,95 kr.

Køb hos

Om forfatteren

Kirsten Skaarup

Kirsten Skaarup (f. 1945) har tidligere udgivet en lille snes kogebøger.

Mest kendt er bestselleren Vegetarisk køkken, der er solgt i over 100.000 eksemplarer og også udgivet i Tyskland og USA.

Bøger af samme forfatter

Produkter i samme kategori