Frøken Jensens Kogebog

Siden 1901

Hent forside

Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og aften. Frøken Jensens Kogebog gør madlavning let og hjælper med at få god mad på bordet. Uanset om det er blødkogte æg eller treretters menuer – uanset om du er førstegangsbruger eller har masser af erfaring i køkkenet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families madvaner. Solgt i over 1 million eksemplarer siden første udgave i 1901

  • Antal sider672
  • Højde254 mm
  • Bredde178 mm
  • Dybde49 mm
  • Vægt1370 g
  • FormatIndbundet
  • ForfatterKristine Marie Jensen
  • ISBN9788702192292
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato13.06.2016

VEJL. PRIS

399,95 kr.

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Kristine Marie Jensen

Frøken Kristine Marie Jensen (1858-1923) var en dansk husbestyrerinde og kogebogsforfatter. Hun blev født i Randers og rejste efter sin konfirmation til København, hvor hun bl.a. efter et husholdningskursus hos Nathalie Zahle og et år i England blev ansat som husbestyrerinde hos familien Melchior. Her blev hun til sin død i 1923.

I 1901 blev hendes samling af opskrifter udgivet som FRØKEN JENSENS KOGEBOG, og hermed var en klassiker født. Kogebogen kom i 27 oplag i hendes levetid og er siden genudgivet i en række af versioner og nyfortolkninger og er sammenlagt solgt i mere end en million eksemplarer.

Bøger i samme genre