Zoe Sugg

Beskrivelse

Zoe Sugg, født 1990 i England, bedre kendt som Zuella, er en kæmpe stjerne på youtube, hvor hun videoblogger om skønhed, mode og livsstil.

I 2014 debuterede Zoe Sugg som forfatter med romanen GIRL ONLINE, der slog alle salgsrekorder og blev den hurtigst sælgende debutant nogensinde i England. GIRL ONLINE udkom på dansk i 2015 og i 2016 udkom efterfølgeren GIRL ONLINE 2 – PÅ TURNÉ på dansk.

Læs mere

Seneste udgivelse

Girl Online

GIRL ONLINE er første roman af YouTube-bloggeren Zoe Sugg aka ZOELLA.

I bogen møder vi Penny, som har en stor hemmelig. Ingen ved, at det er hende, som er bloggeren Girl Online. På bloggen kan hun dele sine inderste tanker og følelser og være helt sig selv. Hun skriver anonymt om skolen, drenge, sin skøre familie og de panikanfald, som fylder mere og mere i hendes liv. Penny får sit livs eventyr, da hendes familie tager hende med til New York. Her møder hun den smukke guitarist Noah, som er alt, hvad hun nogensinde har drømt om.  

Men Noah har også en hemmelighed. En hemmelig som vender op og ned på Pennys liv...

Forfatteren Zoe Sugg er en kæmpe stjerne på YouTube. Hendes blogindlæg og videoer om skønhed, mode og livsstil har millioner af følgere verden over. @ZOZEEBO

Bøger af Zoe Sugg

Tilføj til ønskeliste

Girl Online 3 - Går solo

Zoe Sugg

Tilføj til ønskeliste

Girl Online 2 - På turné

Zoe Sugg

Tilføj til ønskeliste

Girl Online

Zoe Sugg