Torben Juul Andersen

Beskrivelse

Torben Juul Andersen er professor i strategi og international ledelse på CBS med fokus på virksomheders evne til at håndtere globale forandringer. Hans forskning fokuserer især på strategisk tilpasningsevne og risikostyring. Han har tidligere undervist på George Mason University og Johns Hopkins University og har arbejdet internationalt med bl.a. Citibank/Citicorp og Verdensbanken.

Læs mere

Seneste udgivelse

Et netværk af hjerner

En hjerneforsker og to økonomer diskuterer, hvordan vi kan bruge organisationens samlede netværk af hjerner til at nå vores mål.

I disse år forandrer den teknologiske udvikling grundlaget for vores forretning, og vi kan vi ikke længere være sikre på at nå de mål, vi har sat os. Præcis planlægning hører fortiden til.

Men hvis vi tænder for det netværk af hjerner, som organisationen råder over, kan vi sætte en kurs og justere den, mens vi bevæger os fremad.

Vi skal skabe intelligente organisationer, der er mere omstillingsparate end traditionelle top-downorganisationer. Vi skal trække på organisationens netværk af hjerner, når vi indsamler viden og erfaringer, og når vi træffer beslutninger. Og vi skal skabe kloge organisationer, der kan overleve fremtidens skiftende krav. 

Bogen er en inspirationsbog, der sætter gang i diskussionen om, hvordan fremtidens organisationer
ser ud, og hvordan de skal ledes.

Bøger af Torben Juul Andersen