Stine Junge Albrechtsen

Beskrivelse

Stine Junge Albrechtsen er uddannet klinisk diætist og low FODMAP diet-specialist.

Hun er forfatter og medforfatter til en række bøger, bl.a. bestsellerne Low FODMAP diet – giver ro i maven og Tab 12 kilo på 12 uger.

Foto: Sarah Williams Sanctuary, 2017

Læs mere

Seneste udgivelse

Spis tarmen sund og tab dig

Forandre din tarmflora på 48 timer og bliv slank.

I Spis tarmen sund og tab dig får du opskriften på et effektivt vægttab, der gør underværker for din tarmflora, så du efter vægttabet kan blive ved med at holde vægten.

De omkring 50 billioner bakterier, som lever i dine tarme, kan ikke alene påvirke dine følelser og tanker; de kan også påvirke din vægt, så du oplever, at det er umuligt at smide de overflødige kilo. Men med en overvejende grøn kost kan du på 48 timer ændre dine tarmbakterier, og hvad de producerer af stoffer. Derved kan du få et mikrobiom, som producerer hormoner, der hjælper dig med at smide de overflødige kilo.

Stine Junge Albrechtsen er klinisk diætist med mange års erfaring inden for vægttab og tarmlidelser. I Spis tarmen sund og tab dig forener hun begge specialer og giver dig en bog med 50 lækre og næringsberegnede opskrifter samt en overskuelig plan for dit vægttab. Reglerne er enkle: Spis fiberrigt og grønt suppleret med gode fedtstoffer og probiotiske fødevarer. Det vil gøre din tarmflora sund, sikre dig et vægttab og give dig en glad, flad mave.

Bøger af Stine Junge Albrechtsen