Steve Turner

Beskrivelse

Steve Turner er en af de mest anerkendte The Beatles-eksperter og har i årtier skrevet for musiktidsskrifter som Mojo, Q, Paste og Rolling Stone. Han har været med hele vejen i The Beatles’ karriere og skrev allerede i 1960’erne artikler om gruppen i bl.a. Beatles Monthly. Han var ghostwriter på Linda McCartneys fotobog Sixties: Portrait of an Era og har også skrevet bogen The Gospel According to the Beatles. Steve Turner er desuden forfatter til en række biografier om eksempelvis Van Morrison, Johnny Cash og Marvin Gaye.

Læs mere

Seneste udgivelse

Beatles sange

Denne bog indeholder samtlige sangtekster af Beatles med tilhørende baggrundshistorier om deres tilblivelse, deres mening og den inspiration, der ligger til grund for dem.

Beatles-eksperten Steve Turner beskriver i detaljer hvordan, hvorfor og hvor gruppens udødelige klassikere blev til. Han udforsker numrenes oprindelse, påvirkning og betydning samt identificerer deres symboler, tegn, steder og temaer.

Beatles sange er den eneste samlede analyse af alle Beatles’ klassikere med samtlige sangtekster gengivet i deres fulde længde.

Bøger af Steve Turner

Tilføj til ønskeliste

Beatles sange

Steve Turner