Stense Andrea Lind-Valdan

Beskrivelse

Stense Andrea Lind-Valdan, født 1985, er MFA i 2011 fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, hvor hun studerede maleri hos professor Tumi Magnusson på afdelingen for Maleri i det udvidede felt.

Siden 2012 har Stense Andrea Lind-Valdan arbejdet som kunstblogger og har skabt youshouldpopstuff.blogspot.dk, som kan betragtes både som en dokumenterende udstilling af enkelte værkserier og som et helt værk i sig selv. I maj 2015 havde Stense Andrea Lind-Valdan sin første store separatudstilling hos Banja Rathnov Galleri og Kunsthandel i Museumsbygningen på Østerbro.

Stense Andrea Lind-Valdan har modtaget legater blandt andet fra Akademiraadet og Statens Kunstfond og er indkøbt til Det Nationale Fotomuseums samling og af Statens Kunstfond.

Stense Andrea Lind-Valdan udgav i 2014 GØR DET ALDRIG og TRUE ART REMAINS ON THE SURFACE på Forlaget Sød tøs. I 2016 udgav Stense Andrea Lind-Valdan sammen med Ursula Andkjær Olsen, den illustrerede VI RUS SALVE på Gyldendal.

Læs mere

Seneste udgivelse

Vi rus salve

En digtsamling med eksperimenterende formgivning samt en stærk og sårbar samtale mellem kroppen, skriften, tungen og materialet.

Bøger af Stense Andrea Lind-Valdan