Sherrie Dillard

Beskrivelse

Sherrie Dillard er amerikansk forfatter med en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i spirituel psykologisk rådgivning. Siden sin barndom har hun haft psykiske evner og har i mere end 30 år arbejdet som professionelt medium og medicinsk intuitiv, hvor hun aflæser menneskers sygdomme og blokeringer og dermed kan forklare, hvad der foregår i deres krop, og guide dem gennem en healingproces.

Hun har desuden arbejdet som clairvoyant detektiv for bl.a. politiet og er ofte blevet interviewet af amerikanske medier. Hun underviser i psykisk intuition og er en populær foredragsholder i flere lande. Hendes klienter tæller både spirituelle ledere, kendte folk og helt almindelige mennesker verden over. Hun er forfatter til flere bøger, og hendes bog Kroppens intelligens er tidligere udkommet på dansk.

Læs mere om forfatteren på www.sherriedillard.com

Læs mere

Seneste udgivelse

Dine psykiske evner

Gennem tiderne har mennesker på tværs af lande og kulturer søgt hjælp og indsigt hos seere, shamaner og profeter og andre med psykiske evner. Men ifølge forfatteren Sherrie Dillard er det ikke kun disse særlige individer, der besider ekstraordinære evner – vi har alle intuitive og psykiske anlæg, som vi kan lære at få øje på og udvikle, og som kan hjælpe os i alle livets henseender og kan gøre os i stand til at hjælpe andre. I Dine psykiske evner præsenterer Sherrie Dillard os for fire psykiske typer – en psykisk type er vores primære måde at være intuitiv på, ikke nødvendigvis den eneste. Disse kredser ifølge Sherrie Dillard om henholdsvis mental, følelsesmæssig, fysisk og spirituel intuition. Når vi begynder bevidst at rette vores opmærksomhed mod disse medfødte psykiske evner, kan vi udvikle vores intuition og opnå dybe indsigter og få hjælp til at træffe bedre beslutninger, både i relation til andre mennesker, vores arbejdsliv og vores sundhed. Bogen er let læst og fuld af øvelser, der kan udføres af alle.

Bøger af Sherrie Dillard

Tilføj til ønskeliste

Dine psykiske evner

Sherrie Dillard

Tilføj til ønskeliste

Kroppens intelligens

Sherrie Dillard