Ray Connolly

Beskrivelse

Ray Connolly havde i 60'erne og 70'erne sin egen interviewsektion i Londons Evening Standard, hvor han interviewede praktisk talt alle de store rockstjerner og kuturelle navne - heriblandt Elvis Presley. Han har skrevet manuskripter til filmene That'll Be The Day og Stardust, mens han for TV har skrevet og instrueret dokumentaren James Dean: The First American Teenager samt været medforfatter på Sir George Martins BBC-dokumentartrilogi om musik, The Rhythm Of Life.

Foto: Olivia Luckhurst, 2016

Læs mere

Seneste udgivelse

Being Elvis

Hvordan var det at være Elvis Presley? Hvordan må han have følte det, da han i løbet af tre år efter sin studentereksamen blev et af de mest berømte mennesker i verden – lige så beundret som berygtet? Hvor forvirrende må det have været at opdage, at selv om alle smilede, når han trådte ind i et lokale, så afskar hans enestående berømmelse ham fra enhver form for normalitet resten af hans liv? Hvorfor kunne han ikke lide at sove alene? Hvorfor lå han i en alder af 42 år ensom, søvnløs og ulykkelig på et hotelværelse og var overbevist om, at hans karriere havde været en fiasko? Hvorfor følte han sig forrådt af Hollywood? Var han overhovedet klar over, hvor god en sanger han var?

BEING ELVIS fortæller Elvis Presleys usædvanlige historie som den forløb – ikke i bagklogskabens lys eller fra en bredere, mere verdensklog synsvinkel, men sådan som sangeren selv må formodes at have set og oplevet det.

Ray Connolly er en af de få journalister, der har interviewet Presley – og inden der var gået en uge efter interviewet, havde både Bob Dylan og John Lennon bedt ham om at genfortælle, hvad sangeren havde sagt og sunget, og han har i sin lange karriere talt med mange af dem, der arbejdede sammen med Elvis.

Bøger af Ray Connolly

Tilføj til ønskeliste

Being Elvis

Ray Connolly