Rachel Kushner

Beskrivelse

Rachel Kushner, født 1968, er amerikansk forfatter og bosat i Los Angeles. Rachel Kushners anden roman FLAMMEKASTERNE var blandt finalisterne i National Book Award 2013 og endte på New York Times’ Top Five Novel of 2013-liste. Rachel Kushners debutroman TELEX FROM CUBA var finalist til National Book Awards 2008 og blev desuden en New York Times bestseller og Notable Book.

Rachel Kushners bøger er oversæt til 15 sprog. Både New Yorker, Harper’s, New York Times og Paris Review har trykt Rachel Kushners fiktive tekster og essays. I 2013 modtog Rachel Kushner Guggenheim Fellowship-legatet, der hvert år uddeles til personer, som har udvist exceptionelle kreative evner i deres kunst.

Foto: Chloe Aftel

Læs mere

Seneste udgivelse

Flammekasterne

 

Året er 1975, og Reno er netop ankommet til New York. Hun er fast besluttet på at transformere sin fascination af motorcykler og fart til kunst. I SOHOs gamle industribygninger forsøger en vild gruppe kunstnere at udviske grænserne mellem liv og kunst, sandhed og iscenesættelse. Uforfærdet overgiver Reno sig til byens eksperimenterende kunstscene – og til kunstneren Sandro Valera. Han er en oprørsk arving til et italiensk dæk- og motorcykelimperium, og sammen tager de til Italien, hvor hun hurtigt hvirvles ned i en undergrundsverden befolket af vestrefløjsaktivister og terrorister.

 

Flammekasterne er en fandenivoldsk og forførende fortælling om kunst, drømme og acceleration. I centrum for det hele er en ung kvinde på kanten – passioneret, sårbar og frygtløs.

 

Bøger af Rachel Kushner

Tilføj til ønskeliste

Flammekasterne

Rachel Kushner