Poul Funder Larsen

Beskrivelse

Poul Funder Larsen er konsulent på dagbladet Jyllandsposten. Han har tidligere arbejdet som medieredaktør på dagbladet Børsen, og som ind- og udland-journalist for bl.a. Jyllands-Posten, Information, Dow Jones/Wall Street Journal Europe og The Economist Group.

Poul Funder Larsen har bl.a. skrevet bøgerne NYHEDER TIL SALG (med Xueling Lin), SPILLET OM MILLIARDERNE og udgav i 2016 ISCENESÆTTEREN. Poul Funder Larsen har også produceret dokumentarfilm såsom Heltenes By fra 1994.

Læs mere

Seneste udgivelse

Iscenesætteren

Iscenesætteren er en beretning om ledelse i medie- og kulturlivet. Det er samtidig et portræt af en af kulturens mest befarne
ledere, Det Kongelige Teaters direktør Morten Hesseldahl.

I bogen følger vi Morten Hesseldahl rundt på Det Kongelige Teater i en periode, hvor en ny strategi skal udmøntes og en hel ny ledelsesstruktur bugseres på plads. Den slags sker ikke uden drama i en organisation præget af indgroede traditioner og store personligheder. Hesseldahl tager livtag med en kultur, hvor den udøvende altid har været i højsædet, mens forbrugeren i lange perioder kun har været en eftertanke. En kultur, hvor det at lede og udvikle organisationen først er kommet på dagsordenen de seneste år.

Hesseldahls karriere har bragt ham vidt omkring fra forlagsbranchen over Det Danske Filminstitut til DR og nationalscenen. Bogen giver indblik i  hans ledelsesstil, i de konflikter og udfordringer, han har mødt undervejs, og de løsninger og resultater,
han har skabt.

Bøger af Poul Funder Larsen

Tilføj til ønskeliste

Iscenesætteren

Poul Funder Larsen

Tilføj til ønskeliste

TV 2

Poul Funder Larsen