Pernille Pang

Beskrivelse

Pernille Pang, født 1976, er uddannet i Østasienstudier fra Københavns Universitet og journalistik fra Roskilde Universitet. Pernille Pang har været kulturjournalist på 24timer, redaktør på det internationale kulturmagasin Stella og har skrevet freelance for bl.a. Politiken og Berlingske Tidende.

Pernille Pang har desuden udgivet tre albummer som tekstforfatter og sanger i bandet Tiger Baby, samt været medforfatter på bogen MIKKELLERS BOG OM ØL fra 2014.

Læs mere

Seneste udgivelse

Mikkellers bog om øl

Mikkel Borg Bjergsø er manden bag det banebrydende danske mikrobryggeri Mikkeller, ølverdenens svar på Noma. I denne bog gør han dig til en bedre ølkender og viser dig, hvordan du kan lave spændende og velsmagende bryg derhjemme.

MIKKELLERS BOG OM ØL guider dig igennem hele brygprocessen og fortæller dig alt, du skal vide for at komme i gang med at brygge derhjemme – om råvarer, udstyr og maltkværning, om mæskning, kogning og humletilsætning og om gæring, lagring og flaskning.

Samtidig får du 25 unikke Mikkeller-opskrifter. De spænder fra gode begynderøl som pale ale og brown ale til mere komplekse øl som barley wine, røgstout og belgisk wild ale, så der er noget for både begyndere og erfarne hjemmebryggere.

Læs også om Mikkellers vej fra hobbyeksperiment til trendy mikrobryggeri, øllets historie, 90’ernes mikrobrygrevolution, øl og mad og de væsentligste ølstilarter fra lys pilsner over velhumlet IPA til lambic og heftig quadrupel.

Bøger af Pernille Pang