Nick Clausen

Beskrivelse

Nick Clausen (f. 1988) er født og opvokset i Nordjylland. Han vidste fra den tidlige barndom, at han ville være forfatter, og som 18-årig besluttede han, at tiden var inde til at tage drømmen alvorligt. Så han skrev tusind ord om dagen og sendte et hav af dårlige manuskripter af sted til forlagene, før der tre år senere var et af dem, der bed på. Tidevandet udkom i 2009, og siden er der kommet en række ungdomsbøger, der især spænder over gys og fantastiske fortællinger. Nicks romaner bærer præg af hans interesse for psykologi, når han udforsker sindets afkroge og stiller sine personer over for filosofiske valg. Hans foretrukne skrivested er et improviseret kontor indrettet i et opbevaringsrum i en kælder, blandt spindelvæv og gamle møbler. Ved siden af sit arbejde med bøgerne er han en ganske ferm bokser.

Bibliografi:
Debuterede i 2009 med romanen Tidevandet. Siden skrev han yderligere 14 titler, indtil hans første bog udkom på Høst & Søn i 2014: den store fantasy-historie Cirinos fortælling.
Læs mere om forfatteren på www.nickclausen.dk.

Læs mere

Seneste udgivelse

Alexias fortælling

2. del af Skrifter fra Safirhavet. En historisk fantasy-serie i tre dele om en stormagt i forfald.

Alexia og hendes bror er fremragende bueskytter, men Alexia er jo kun en pige, så det er Alexius, som bliver den udvalgte, da der sammensættes et hold, som skal stoppe despoten og kejseren. Men Alexius bliver hårdt såret, da mazuranerne hærger i Lubrina, så pludselig befinder Alexia sig på vej mod kejserens palads.

1. del af serien er Cirinos fortælling.

Bøger af Nick Clausen

Tilføj til ønskeliste

Alexias fortælling

Nick Clausen

Tilføj til ønskeliste

Cirinos fortælling

Nick Clausen