Morten T. Hansen

Beskrivelse

Morten T. Hansen har en Ph.D fra Stanford University, og er nu professor i ledelse ved University of California, Berkely og ved INSEAD, Frankrig. Han kommer oprindeligt fra Norge, men bor nu i San Francisco. Han forsker i organisation og ledelse, udgiver artikler, er konsulent og foredragsholder over hele verden, samt forfatter til en bog om samarbejde – Collaboration: How Leaders Avoid the Traps, Create Unity, and Reap Big Results.

Læs mere

Seneste udgivelse

Vind med vilje

Der er gået ti år siden Jim Collins’ skrev sin bestseller Good to great. Sammen med Morten T. Hansen har han i mellemtiden forsket i, hvad der gør, at nogle virksomheder vinder og andre ikke gør. De viser i denne bog, hvordan man bliver den bedste virksomhed i sin branche.

 

De to forfattere kommer frem til nogle overraskende opdagelser. De afliver myten om, at succesfulde ledere er mere kreative, mere heldige eller mere risikovillige end andre ledere. Collins og Hansen viser, at held og uheld fordeles nogenlunde lige, men at vinderne er bedre til at få et højt afkast på deres held – return on luck, som de kalder det.

 

Succesfulde ledere udnytter og optimerer de forudsætninger de har. De er disciplinerede, vedholdende og paranoide. De fastholder deres strategiske beslutninger og opnår her igennem varig succes. De vinder med vilje.

Bøger af Morten T. Hansen