Morten Beiter

Beskrivelse

Morten Beiter, født 1964, er freelancejournalist med tilknytning til Weekendavisen og Danmarks Radio. Tidligere korrespondent for Berlingske Tidende med Italien og Sydøsteuropa som dækningsområde. Forfatter til bl.a. Vejen til Napoli, Goethe i Italien 1786-88 (med Henrik Wivel og Jakob Levinsen) Mand af ære og Viggos verden samt i 2014 Passione! Mennesker og mad i Italien.

privatfoto.

Læs mere

Seneste udgivelse

Mafiaen kommer

Mafiaen er ved at overtage verden. Hvorend man kigger hen, er der tegn på, at grænserne mellem legalt og illegalt er i opløsning. Penge er lokomotivet i denne forandring. Manglen på penge, tørsten efter penge, drømmen om penge. Mafiaens sorte penge, som er tjent ved vold og narko, åbner døre, som førhen var lukkede, og forandrer verden, mens vi ser på. Det er denne historie Morten Beiter fortæller, ved hjælp af den afhoppede mafiaboss Calogero Amico, som han besøger i både Tyskland og hjemme i hans gamle rige på Sicilien.

Globaliseringen og de store, sammenlagte markeder udfordrer de gamle rammer og sprænger dem. I denne udvikling udgør den organiserede kriminalitet avantgarden, og retsstaternes til stadighed mere diffuse idealer bagtroppen.

Bøger af Morten Beiter

Tilføj til ønskeliste

Passione!

Morten Beiter

Tilføj til ønskeliste

Mafiaen kommer

Morten Beiter