Martin Bjergegaard

Beskrivelse

Martin Bjergegaard har en master i strategi og management, men han har været iværksætter det meste af sit liv, og var i 2006 med til at starte iværksætter-”fabrikken” Rainmaking. Martin har altid følt, at der var noget galt med det traditionelle mønster for en iværksætter – mønstret som siger, at man skal ofre de andre dele af sit liv for at kunne få succes. Da han var teenager, læste han en selvbiografi af en berømt iværksætter, som stolt fortalte sit syn på en iværksætters liv: Familie og venner hører til på søndage og i julen. Martin lovede sig selv, at han en dag ville skrive en bog med helt anderledes rollemodeller. Det er bogen Succes uden afsavn, som han har skrevet sammen med Jordan Milne.

Læs mere

Seneste udgivelse

Succes uden afsavn

Vi har længere arbejdsdage end nogensinde før. Vi får at vide, at vi er nødt til at ofre vores aftener og weekender (og i visse tilfælde endda vores familieliv og helbred), hvis vi vil helt til tops. Men en lille, men voksende gruppe iværksættere har besluttet sig for at gøre det anderledes: De opbygger multimilliondollar-virksomheder og tager sig tid til at nyde livet. Succes uden afsavn fortæller hemmeligheden bag, hvordan de lykkes med at have et liv på toppen og stadig bevare balancen mellem arbejde og privatliv.

Denne bog ruster dig til at vælge succesen uden at lide afsavn. Sig farvel til den skyldbevidste e-mail-tjekning på daten, til at komme hjem, når børnene allerede er i seng, og sig ja til at have et fritids- og privatliv – og samtidig få succes i dit arbejdsliv.