Marta Breen

Beskrivelse

Marta Breen (f. 1976) er norsk fagbogsforfatter med en række udgivelser bag sig. Hun har bl.a. skrevet historien om kvinder i norsk musikliv, bogen ’Født feminist’ og bestselleren ’60 damer du skulle ha møtt’ i samarbejde med illustratoren Jenny Jordahl. De to har også arbejdet sammen på bogen ’F-ordet’ som vandt Kulturdepartementets fagbokpris for unge.

Foto: Maria Grossé, 2018

Læs mere

Seneste udgivelse

Kvinder i kamp

For 150 år siden levede kvinder og mænd helt forskellige liv. Kvinder måtte ikke stemme ved valg eller tjene deres egne penge. De havde heller ikke retten over deres egen krop. Det var først, da kvinderne begyndte at organisere sig, at der skete ændringer.

Læs om kvindekampen under slaveriet i 1700-tallet, kampen for fri kærlighed og Malalas kamp for at gå i skole og tale frit. KVINDER I KAMP er en cool graphic novel om kvindebevægelsens mange dramatiske kampe, som stadig inspirerer og fascinerer den dag i dag.

Bogen er skrevet af den norske forfatter og journalist Marta Breen, som til daglig skriver om feminisme i de norske medier, og oversat af Maren Uthaug. De flotte illustrationer er tegnet af Jenny Jordahl.

En seriøs og alvorlig, men også sjov og underholdende bog til alle køn i alle aldre.

Bøger af Marta Breen

Tilføj til ønskeliste

Kvinder i kamp

Marta Breen