Mark Frost

Beskrivelse

Mark Frost (f. 1953), New York Times bestselling forfatter til både bøger og manuskripter til film og tv. Bedst kendt herhjemme for Twin Peaks, som han skabte i slut 80’erne i samarbejde med David Lynch. Kultserien indbragte Frost en Golden Globe samt 17 Emmynomineringer. Var desuden med til at skrive de to Fantastic Four-film for Fox og Marvel (2005, 2007).

Læs mere

Seneste udgivelse

Paladin-profetien - Arven

Paladin-profetien er en hæsblæsende trilogi om urgamle væsner, der truer med at tilintetgøre verden. Og om en alliance af teenagere, hvis skæbne det er at bekæmpe dem ... Eller slutte sig til dem.

Will West leger med ilden. Måneder efter at have afsløret det foruroligende og ellers mørklagte formål med Paladin-profetien samarbejder Will stadig med hjernen bag det hele - hans egen bedstefar, Franklin Greenwood. Will gør det for at holde sine venner i sikkerhed. Men hvor sikre er de i hænderne på en gal mand?

Under konstant overvågning pønser Will og hans venner i al hemmelighed på en plan, der kan fælde Franklin Greenwood én gang for alle. Men mens det uundgåelige opgør nærmer sig, afdækker alliancen gamle hemmeligheder, der truer med at splitte dem ad. Kan de med deres særlige evner beskytte Jorden mod dæmoner fra en anden tid og sted? Eller vil en stikker iblandt dem ødelægge dem og den verden, de lever i?

Arven er tredje og sidste bog i serien af Mark Frost, forfatteren bag Twin Peaks.

Pressen skriver:

»Mark Frost er helt overdådigt idérig og original […] Voldsomt og heftigt er det, men tredje bind er slet ikke stedet at starte. Begynder du med bind et, har du meget at se frem til.«

– George Hilton, Ekstra Bladet

»Sidste bind af trilogien er fyldt med hæsblæsende action, masser af spænding, og et plot med uventede drejninger, intriger og forræderi […] Læs den - du vil ikke blive skuffet.«

(9/10 stjerner) –Bookeater.dk

Bøger af Mark Frost

Tilføj til ønskeliste

Paladin-profetien - Arven

Mark Frost

Tilføj til ønskeliste

Paladin-profetien

Mark Frost