Marci Shimoff

Beskrivelse

Marci Shimoff er en berømt transformationsorienteret leder og ekspert i lykke, som har inspireret millioner af mennesker i hele verden med sit budskab om de uendelige muligheder, livet rummer. Hun er en af USA’s fremmeste eksperter i motivation og en højt skattet professionel foredragsholder, der har holdt kurser for mange forskellige slags tilhørere og organisationer, blandt andet en række af verdens førende virksomheder. I mere end tyve år har hun høstet bred anerkendelse for sine banebrydende metoder til at opnå personlig tilfredshed og professionel succes.

Marci er også en af de forfattere til nonfiktion bøger, som har solgt allerbedst, og hun er kvinden bag historiens største fænomen inden for bøger om personlig udvikling, nemlig Chicken Soup for the Soul, der er nået ud til mere end 150 millioner mennesker. Hun er medforfatter til seks af de bedst sælgende titler i serien, blandt andet Chicken Soup for the Woman’s Soul og Chicken Soup for the Mother’s Soul. Hendes bøger er solgt i mere end 13 millioner eksemplarer over hele verden, er oversat til treogtredive sprog og har ligget på bestsellerlisten i New York Times i 108 uger i alt, hvoraf fire titler har ligget som nummer et i tolv uger samlet. Hendes bøger har også toppet på bestsellerlisterne i USA Today og Publishers Weekly.

Ud over dette optræder Marci også i det internationale film- og bogfænomen ved navn The Secret, hvor hun som lærer tilbyder sin indsigt i de vigtiste principper for at opnå varig succes og tilfredshed. Marci er en populær og vindende mediepersonlighed, hun har optrådt i mere end 500 landsdækkende og regionale tv- og radioudsendelser, og hun er blevet interviewet til mere end 100 avisartikler over hele Nordamerika. Hendes arbejde er publiceret i landsdækkende kvindetidsskrifter, blandt andet Ladies’ Home Journal og Woman’s World.

Marci er forkvinde og medgrundlægger af The Esteem Group og holder programtaler og kurser om personlig gennemslagskraft og toppræstationer for virksomheder, kvindeforeninger og fagfolk såvel som almennyttige organisationer. Hun tog sin MBA (Master of Business Administration) i organisationsadfærd fra Californiens universitet i Los Angeles og har desuden gennemført et etårigt højere uddannelsesprogram som konsulent i stressmanagement.

Marci er en af grundlæggerne af og medlem af forretningsudvalget i Transformational Leadership Council (Rådet for transformationsorienteret ledelse), en gruppe på 100 topledere, som betjener mere end 10 millioner mennesker på markedet for selvudvikling. Marci har viet sit liv til at indfri sin vision om at hjælpe mennesker til at leve et stærkere og mere glædesfyldt liv.

Læs mere

Bøger af Marci Shimoff