Lorna Byrne

Beskrivelse

Lorna Byrne (f. 1955) er fra Irland, og har fra før hun kunne tale kommunikeret med engle – hun ser dem fysisk, som vi andre ser personer. Lorna Byrne holdt det for sig selv, indtil hun udgav sine erindringer Engle i mit hår i 2008, hvor hun for første gang taler om, hvordan hun kunne se engle.

Lorna Byrne har også skrevet Trappetrin til himlen, Et budskab om håb fra englene og Kærlighed fra himlen. Verden over har hun inspireret læsere med sine bøger, der er udkommet i mere end 50 lande og er oversat til 28 sprog.

Læs mere

Seneste udgivelse

Hjertebøn

Lorna Byrne er en international bestseller-forfatter med mere end en million læsere verden over. Hendes bøger: Engle i mit hår, Trappetrin til himlen, Et budskab om håb fra englene er blevet oversat til mere end 30 sprog.

Lorna Byrne har set og talt med engle siden hun var et lille barn. Hun ser dem med samme klarhed, som vi andre ser hinanden og hun ser dem hver dag. Denne blide lille irske kvinde, som er ordblind og uden uddannelse, talte ikke om sine evner indtil for syv år siden. Hendes budskab om at alle uanset religion har en skytsengel har gjort hende kendt i hele verden og store respekterede medier som BBC, The Times og The Catholic Herald har bragt interviews med hende. Senest har hun bragt shia- og sunnimuslimer sammen til et møde i New York, hvor den nordirske nobelprisvinder Betty Williams også deltog med sin historie om at bringe folk sammen af forskellig tro.

Bøger af Lorna Byrne

Tilføj til ønskeliste

Hjertebøn

Lorna Byrne

Tilføj til ønskeliste

Englene er overalt

Lorna Byrne

Tilføj til ønskeliste

Kærlighed fra himlen

Lorna Byrne

Tilføj til ønskeliste

Engle i mit hår

Lorna Byrne