Kurt Lassen

Beskrivelse

Kurt Lassen, født 1964, er journalist og forfatter.

Kurt Lassen står bag en række biografier om bl.a. Thomas Gravesen, Caroline Wozniacki, Nicklas Bendtner og Kenneth Plummer og står bag bogen om Thomas Evers Poulsen, VILD MED STILETTER, som udkom i 2016.

Læs mere

Seneste udgivelse

Hutlihut

I en generation har han været nationens sportsstemme. Før han brød igennem lydmuren med ”Hutlihut” under EM-triumfen i Sverige i 1992, skrev han stolper op og ned i sportsspalterne i Frederiksborg Amtsavis, Berlingske og Politiken, inden sportsstemmen blev rettet til i radioen på Danmarks Radio, TV-stemmen på Nordisk Films Weekend-TV, for så at kunne bryde ud for fuld begejstring fra 1988 og begyndelsen på TV2. Dér har han været lige siden.

I HUTLIHUT fortæller Flemming Toft om sin livslange karriere i sportens tjeneste. I et selvstændigt spor får vi for første gang den samlede beretning om hans anstrengte forhold til den danske landstræner Richard Møller Nielsen i årene op til og efter EM-triumfen i 1992. Bølgerne gik højt med trusselsbrev i postkassen og øretæver i luften for til sidst at lande i forsoningens rolige farvand.

Bøger af Kurt Lassen