Klaus Aarsleff

Beskrivelse

Klaus Aarsleff er journalist, forfatter og rejseleder. I over 40 år har han rejst på kryds og tværs af kloden for at opsøge mysterier og fortidsgåder og for at undersøge beretninger om skjulte skatte og fjerne helligsteder. Han har bl.a. skrevet 25 emnebøger for Gyldendal Undervisning om store gamle kulturer, overnaturlige fænomener, myter og folketro. I 1983 var Klaus Aarsleff med til at starte tidsskriftet ”Illustreret Videnskab.” I dag er han medlem af Eventyrernes Klub, og han ejer et lille rejsebureau, der arrangerer specialrejser til bl.a. Peru, Påskeøen, Indianernes USA, Alaska, Guatemala, Indien, Nepal og Bhutan.

Læs mere

Seneste udgivelse

Skattejagt

Guldet venter!

I grotter og i huler i Andesbjergene ligger der måske skjult offerguld og tempelsølv fra det gamle inkafolk for milliarder af kr. På bunden af Det Caribiske Hav og på strandene i Caribien ligger der spanske skatte for utallige millioner. I USA har en rigmand begravet en skat til 12 millioner og han har udfordret alle med skattejagt i blodet til at finde den. Og i Europa leder man stadig efter guld og kunstskatte, som forsvandt under 2. Verdenskrig.

På Egeøen ved Canadas Atlanterhavskyst og på Seychellerne i Det Indiske Ocean har eventyrere ledt efter store piratskatte i generationer. Nær Cape Cod ved Boston er en skattejæger i disse år ved at hæve en sørøverskat, der er mellem en og to milliarder kr. værd. Og i en saltmine i Tyskland fandt amerikanske soldater i 1945 guldbarrer og guldmønter for 85 milliarder kr.

I denne bog fortæller Klaus Aarsleff om skattelegender, om skatte der ikke er fundet endnu, om store skatte som er fundet og om, hvordan moderne teknologi i dag har gjort det meget lettere at være skattejæger.

Bøger af Klaus Aarsleff

Tilføj til ønskeliste

Skattejagt

Klaus Aarsleff