Karina Skovvang Christensen

Beskrivelse

Karina Skovvang Christensen, cand.oecon., er lektor ved Institut for Økonomi, Aarhus Universitet. Hun har en ph.d.-grad i intrapreneurship fra Handelshøjskolen i Århus, men beskæftiger sig nu især med motivationsteori, organisatorisk adfærd og strategisk ledelse. Hun har udgivet flere artikler og bøger, heriblandt Knowledge Management and Intellectual Capital samt Intrapreneurship: An Internal Resource Perspective.

Læs mere

Seneste udgivelse

Succes med balanced scorecard

Balanced scorecard er et strategisk ledelsesværktøj, der giver ledelsen overblik over virksomhedens processer, kunder og markeder samt de organisatoriske kompetencer. Ved at sætte konkrete mål og fokusere på kritiske succesfaktorer kan virksomheden opnå excellente resultater.

 

Per Nikolaj Bukh og Karina Skovvang Christensen giver en grundig gennemgang af, hvordan man arbejder med balanced scorecard, og de vejleder gennem bogen læseren i, hvilke processer det er vigtigt at fokusere på. Organisationer og virksomheder er forskellige, og derfor skal hver enkelt organisation eller virksomhed arbejde forskelligt med balanced scorecard. Forfatterne giver råd og inspiration til dette arbejde.

 

Med mere end 15 års praktisk erfaring med teknikkerne har forfatterne bistået et stort antal offentlige og private virksomheder med at udvikling og implementere nye ledelses- og styringsmodeller baseret på balanced scorecard.
 

Bøger af Karina Skovvang Christensen