Judith Belmont

Beskrivelse

Judith Belmont er amerikansk psykoterapeut. Hun har i mere end 40 år arbejdet som terapeut, foredragsholder og coach med fokus på lavt selvværd, depression, angst og parforholdsproblemer.

Belmont er forfatter til flere bøger om selvudviking, og det er hendes mission at formidle færdigheder, der kan skabe positive forandringer, og fremme selvrespekt og trivsel.

Hun følges af et bredt publikum på sociale medier som Facebook og Pinterest.

Læs mere

Seneste udgivelse

Omfavn din storhed

Der er mange gode grunde til at tage vores selvværd alvorligt og at gøre noget ved det, hvis det halter. Ifølge terapeut og forfatter Judith Belmont viser forskning, at dårligt selvværd kan have vidtrækkende konsekvenser. I mere end 40 år har hun arbejdet med klienter og har set, hvordan lavt selvværd ikke alene skaber forstyrrelser i den mentale sundhed og er relateret til angst, depression og stress, men ofte også udgør forklaringen på problemer i parforhold og vanskeligheder i forbindelse med uddannelse og arbejde. Ydermere slider alle de følelsesmæssige og psykologiske virkninger på vores fysiske helbred og påvirker ligefrem vores forventede levetid. I Omfavn din storhed giver Judith Belmont en lang række brugbare tips og redskaber, der kombinerer østligt inspirerede mindfulness- og acceptstrategier med traditionelle vestlige kognitive adfærdsterapeutiske metoder. Det handler både om at lære at turde være sårbar, acceptere ting, der er sket, rette blikket fremad og tilgive både sig selv og andre og i det hele taget at gøre en ende på de selvkritiske overbevisninger og handlinger – at lære at få en positiv og optimistisk tilgang til sig selv og behandle sig selv med værdighed. Omfavn din storhed er skrevet med stor omsorg og på baggrund af dyb indsigt i den menneskelige psyke af en forfatter, der har rig erfaring med at hjælpe mennesker til i højere grad at acceptere og elske sig selv.

Bøger af Judith Belmont

Tilføj til ønskeliste

Omfavn din storhed

Judith Belmont