Jens Thomsen

Beskrivelse

Jens Thomsen er journalist og cand. mag, pressekonsulent og tidligere erhvervsjournalist ved blandt andre Berlingske Tidende og Børsens Nyhedsmagasin samt EU-korrespondent for Ritzaus og Børsen. Har sammenlagt arbejdet mere end et årti i Bruxelles som EU-korrespondent.

Han har tidligere skrevet bøgerne EU-formandskabet 2002 og Kommissærens første 100 dage.

Læs mere

Seneste udgivelse

Velfærdsstat på falderebet?

Ralf Hemmingsen tilhører den første generation af danskere, som er børn af velfærdsstaten. Og uden fri adgang til uddannelse ville han næppe være blevet læge og slet ikke rektor for landets førende universitet. Men tilhører han også den sidste generation af danskere, som kan regne med at have velfærdsstaten i ryggen gennem hele livet?

Som læge, psykiater, forsker og leder har Ralf Hemmingsen et indgående kendskab til den offentlige sektor. Han peger i bogen på en række tendenser i vores forvaltning af det danske velfærdssamfund, som viser, at velfærdsstaten er truet af afvikling.

Her anvises ingen lette løsninger, men med afsæt i sit eget liv fra 1950’erne til i dag peger Ralf Hemmingsen på velfærdsstatens styrker, vanskeligheder og udfordringer.