Jennifer Teege

Beskrivelse

Jennifer Teege, født 1970, er datter af en tysk kvinde og en nigeriansk mand. Hun er ansat i reklamebranchen og lever med sin familie i Hamburg.

Jennifer Teeges var Amon Göth, som var østrigsk SS-Hauptsturmführer. I 2015 udkom hendes bog AMON. MIN BEDSTEFAR VILLE HAVE SKUDT MIG.

Læs mere

Seneste udgivelse

Amon

Jennifer Teege er opvokset på børnehjem og i en adoptivfamilie i Tyskland, og som 38-årig opdager hun tilfældigt sin biologiske families frygtelige hemmelighed: Hendes morfar var den grusomme kz-kommandant, Amon Göth, som ledede koncentrationslejren Plaszow i Krakow. Ansvarlig for tusindvis af menneskers død, og hovedskurken i Spielbergs film Schindlers liste. Jennifer Teege er en helt almindelig mor og karrierekvinde. Og barnebarn af en naziforbryder og og massemorder.

Amon er Jennifer Teeges utrolige selvbiografi. Jennifer opsøger sin biologiske mor, Monika Göth, som fik Jennifer med en nigeriansk mand. Hvilket menneske var hendes morfar? Hvem var hendes mormor, som hun havde et nært forhold til som barn, og som begik selvmord i starten af 1980’erne? Og hvem er hun selv?

Bøger af Jennifer Teege

Tilføj til ønskeliste

Amon

Jennifer Teege