Jeanette Sigsgaard

Beskrivelse

Jeanette er uddannet life- og business coach hos Manning Inspire og har tidligere arbejdet som journalist, med TV-produktion og som leder. Som 49-årig følte hun at energien dalede og kroppen for alvor begyndte at forandre sig og satte sig for at finde ud af hvordan beholder sundheden, det gode udseende og hvordan vi skaber os et skønt liv – midt i livet – og på egne præmisser. Sammen med nogle af Danmarks dygtigste eksperter har hun skabt et 12-ugers program som kickstarter en sund og aktiv livsstil for kvinder 45+ der egentlig helst vil vente til ”på mandag” med at gøre noget ved det

9 hurtige til Jeanette:

Hvorfor skrev du den:
Simpelthen fordi jeg stod og manglede den! Der var masser af bøger om sund livsstil, lykke, hudpleje, vitaminer, hormoner, rynker, overgangsalder, livsglæde, lev i nuet, mm. Men ingen havde det hele og ingen var målrettet 45+.

Men jeg har rigtig mange af den slags bøger på hylden i forvejen og jeg har stadig ikke gjort noget ved alt det jeg gerne vil – i hvert fald ikke i længere tid af gangen – kan din bog noget, som de andre ikke har kunnet?
Ja, det tror jeg – for jeg har det ligesom dig og er ekspert i udsættelser og undskyldninger. I bund og grund er jeg en doven hund som elsker min sofa - så når jeg kan, så kan du også.

Men virker skidtet?
Ja det gør det – hvis du virkelig vil det


Udover at gøre mig lækker, hvad får jeg ud af at læse bogen?
Du får et (kærligt, men bestemt) spark bagi og vi dvæler en del ved begrebet ”hvis ikke nu, hvornår så” For når vi er midt i livet skal der træffes nogle vigtige beslutninger hvis vi vil bevare sundheden, bevare eller genfinde det gode udseende og handle på planer, idéer og drømme som vi har udsat til tiden var inde. Hvad enten du ”bare” vil være glad, lækker og overskudsagtig eller om du vil ud og realisere de vildeste drømme, så sender vi dig udover stepperne.

Hvad vil du egentlig med bogen?
Jeg vil så inderligt gerne at kvinder 45+ gør deres yderste for at skabe et skønt liv på deres egne præmisser. Og det kommer indefra. Vi må starte med os selv, komme i form, gøre status, rydde ud, rydde op og gøre plads til nyt. Få fat i modet og handlekraften og derefter gå ud i livet og skabe drømmen.
Og desuden: alt dette med at blive ældre..det gælder jo os alle og er noget vi ikke kan ændre, så hvorfor ikke slutte fuldstændig fred med det og nyde denne livsfase fuldt ud?


Hvad skal der ske - tjaa… lad os sige de næste 5 år i dit liv?
Jeg vil gøre mit til at støtte, inspirere og motivere kvinder 45+ til at stråle og til at skabe et liv fyldt med sjov, velvære og overskud.
Og ikke mindst:
bidrage til at denne ressourcestærke gruppe af kvinder 45+ i endnu højere grad bliver set og hørt i medier, på arbejdspladserne og i samfundet som helhed

Hvad kan du gøre for mig?
Stå ved din side, puffe dig blidt, men bestemt, i en måske ny retning og sikre at du kommer i mål!

Er dit liv så bare perfekt nu?
Nej, slet ikke og i virkeligheden ville det nok også være enormt kedeligt. Og er det helt ærligt ikke en smule suspekt at have styr på alt? Det er perfekt, ikke at være perfekt.

Læs mere

Bøger af Jeanette Sigsgaard