James R. Doty

Beskrivelse

James R. Doty er amerikaner bosat i Californien. Han er uddannet læge og neurokirurg og er professor ved Department of Neurosurgery ved Stanford University og leder af Center for Compassion and Altruism Research and Education (CCARE) også på Stanford University, hvor han forsker i, hvordan medfølelse og altruisme påvirker hjernen og vores liv.

Han er herudover en produktiv opfinder, iværksætter og filantrop, som har støttet en række velgørenhedsorganisationer og har været med til at finansiere sundhedsklinikker over hele verden. Han har skænket legater til videnskabeligt arbejde og professorater ved flere universiteter og er bestyrelsesmedlem af flere nonprofit organisationer, bl.a. Charter for Compassion International og the Dalai Lama Foundation.

James har udgivet en lang række videnskabelige artikler og skriver i øvrigt for The Huffington Post.

Den magiske butik er hans første bog. Læs mere om den på www.intothemagicshop.com

Læs mere

Seneste udgivelse

Den magiske butik

Forfatteren James Doty voksede op i den højtliggende ørken i Californien under usle kår med en alkoholiseret far og en mor, der var kronisk deprimeret og delvist lammet efter en blodprop. I dag er han en succesfuld og velanset neurokirurg ved Stanford University, hvor han bl.a. har grundlagt et center for studiet af medfølelse og altruisme. Det lå ellers ikke i kortene, at hans liv skulle føre derhen, men da han var 12 år gammel, trådte han ind i en butik, hvor en kvinde ville give noget godt videre og tilbød at lære ham en række tricks, der kunne lette hans liv og hjælpe ham med at manifestere sine ønsker og drømme. Og således gav hun ham det første magiske glimt af forbindelsen mellem hjertet og hjernen. I Den magiske butik sammenfletter James Doty sin dybt inspirerende og bemærkelsesværdige livsberetning med den nyeste neurovidenskabelige forskning i, hvordan medmenneskelighed og medfølelse manifesterer sig fysisk og psykisk – og så giver han de hemmelige tricks videre og instruerer os i, hvordan vi skaber den bedste version af vores liv – og gør verden til et bedre sted.

Bøger af James R. Doty

Tilføj til ønskeliste

Den magiske butik

James R. Doty