James Frey

Beskrivelse

James Frey (f. 1969) voksede op i Cleveland med en direktørfar og hjemmegående mor. Han var lidt af en ballademager og begyndte tidligt at eksperimentere med alkohol og stoffer. Han har altid foretrukket skurken fremfor helten. Hans store idol som barn, var den sorte, skaldede mellemvægtsbokser "Marvelous" Marvin Hagler, som var kendt for at tæve alle synder og sammen på en meget uglamourøs måde, hvilket gjorde ham rimeligt upopulær, men Frey beundrede ham for bare at tage de slag der kom og fortsætte ufortrødent. En egenskab han selv har haft glæde af siden han kom i mediernes søgelys efter en kontrovers omkring hans debutroman A Million Little Pieces. James Frey bor i Connecticut med sin kone og tre børn, hvor han udover at være træner for sine børns fodboldhold, driver medievirksomheden Full Fathom Five.

James Frey er en, amerikansk bestsellerforfatter. Han er blevet kaldt ”den vigtigste forfatter i Amerika” af Esquire Magazine og ”den bedste forfatter i sin generation” af The Guardian. Hans tre første bøger A Million Little Pieces, My Friend Leonard og Bright Shiny Morning har alle ligget nummer 1 på den amerikanske bestsellerliste og er blevet internationale bestsellere. Hans bøger er udgivet på 42 sprog og i 118 lande. Endgame udkommer simultant i 30 lande.

Læs mere

Seneste udgivelse

Endgame. Spillets regler

Kun syv Spillere er tilbage i kampen om at vinde Endgame og dermed sikre deres egen og deres slægts overlevelse, mens alle andre må dø.

Jordnøglen og Himmelnøglen er allerede fundet, så det er kun Solnøglen, der står mellem én af Spillerne og sejren. Fem af Spillerne kæmper for livet: Sammen vil de forhindre, at Solnøglen bliver fundet. Men Maccabee har stirret sig blind på at vinde, og intet skal berøve ham sejren. An Liu derimod spiller kun for døden, hans eneste mål er at stoppe Endgame og tage hele verden med sig i faldet. Uanset hvad de spiller for, har de alle sammen én ting til fælles: De er villige til at dø for at opnå deres mål.

Tredje og sidste del af den hæsblæsende Endgame-trilogi, hvor læserne inviteres til at spille med.Endgame er en storstilet skattejagt, der omfatter hele kloden. Alle spiller med. Også læseren. Bøgerne er fyldt med skjulte spor, koder og koordinater, som kan bruges i skattejagten. Læs bogen. Find sporene. Løs gåden. Endgame er virkeligt. Endgame vil slutte.

Pressen skriver:

»Tredje bind i Endgame skuffer bestemt ikke. Det er en spændende historie fortalt i et hæsblæsende tempo.«
– Lina Dalbro Schaumann, Lektør

»Spillerne er rå, lidenskabelige og nogle af dem kompromisløse, så det gælder om at holde tungen lige i munden og nyde spændingen«
**** - Ekstrabladet

»Bogen er meget hurtigt læst. Der er action og spænding på hver side, og aldrig et stille øjeblik.«
- Bookeater

Bøger af James Frey

Tilføj til ønskeliste

Endgame. Spillets regler

James Frey

Tilføj til ønskeliste

Endgame. Himmelnøglen

James Frey

Tilføj til ønskeliste

Endgame. Kaldet

James Frey