Humphrey Lau

Beskrivelse

Humphrey Lau er uddannet bygningsingeniør. Han er CEO for Kina samt Group senior vice president i Grundfos.

I 2016 udgav han sammen med Hugo Gaarden bogen SLÅ DEN RØDE DRONNING. Humphrey Lau er er uddannet bygningsingeniør. Han er Group Senior Vice President og China CEO i Grundfos.

Læs mere

Seneste udgivelse

Slå den røde dronning

Humphrey Lau fortæller om oplevelser og erfaringer med at etablere og lede en dansk virksomhed i Kina, om at udvikle og implementere den rigtige strategi, om at vinde markeder og mennesker i et spændingsfelt mellem forskellige kulturer og virkelighedsopfattelser.

I 1994 blev Humphrey Lau første gang sendt til Kina for Novo Nordisk, og selv om han er født i Kina, er han opvokset på Amager. Med den udefrakommendes, men dog indfødtes, øjne kigger han på Kina, på landets mægtige størrelse og ufattelige muligheder, på interne forskelligheder i landet og kulturelle særheder, der gør det svært at komme fra Vesten og opbygge virksomheder.

Humphrey Lau fortæller om, hvorfor det kan betale sig at glemme alt om janteloven, forstå hvad ”godt nok” egentlig betyder i Kina – og om hvordan gårsdagens, dagens og morgendagens perspektiver sagtens kan eksistere side om side, når bare landet er stort nok.

Bogens forord er skrevet af Steen Riisgaard, bestyrelsesformand og tidligere administrerende direktør for Novozymes A/S.

Bøger af Humphrey Lau